Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare - Registrering

Genom att besöka “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare”, “http://www.nya-bondeliv.se”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Limited är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök https://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “Nya Bondeliv - en mötesplats för nordens lantbrukare” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.